12 december 2012

Juliga matfunderingar

Det är dags att börja klura på delar i julbordet.
I synnerhet det där söta efter skinka och prinskorvar. Som släktreceptet på engelska pepparkakor och farmors goda sirupslimpa som äts med smör. Och kanske lite risalamalta.
Men så vill man ju ha något nytt och spännande.

Som det här som såg gott ut, lakritsmarshmallows.

Kanske Leilas Rocky road blir uppskattat i år också. (Men första gången gjorde jag bitarna så gigantiska så ingen kunde prata på en kvart när de stoppat en i munnen. Det misstaget gör jag inte om.)

Och de här lakritskanderade cashewnötterna ser väl för ljuvliga ut? 

Eller kanske ostbollar rullade i pepparkakskross?


 Och ett pepparkakshus vore ju kul att bygga. Här finns massor med fina tips.


1 kommentar:

heidi sa...

ostbollar rullade i pepparkakskross och allt med lakrits låter som en bra avrundning:D

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin