16 januari 2007

Hemmakontoret

Har letat ett tag efter snygga papperssamlare för alla viktiga papper som dräller in i hemmet.
Men det är inte så enkelt att hitta, ska jag säga.


Den här, för 285 kronor från deskstore är väl hyfsad, men är jag sådär stålig av mig? Njaaa. Nääääe. Det är jag nog inte.
Inte heller vill jag ha de där fula i plast som finns överallt.

Kanske man ska göra som min mamma gjorde på 70-talet – klippa sönder några cornflakeskartonger och tapetsera dem med snygg tapet. Så slipper man plasten och stålet...När jag ändå kollade runt efter papperssamlare så hittade jag annat fint. Som den här häftiga häftapparaten som finns hos deskstore och kostar endast 649 kronor. Men då ingår momsen.Från samma ställe kommer den här fina brevvågen för 246 kronor. Precis som farfars! Skaffar jag en sån är det inte för att den behövs, utan för att den är nostalgiskt fin.
För e-mail behöver man ju inte väga...

6 kommentarer:

Anonym sa...

Häftapparaten var riktigt fin tycker jag, lite gammalt stuk över den.
Själv hade jag alla mina inredningstidningar i högar både här och där, tills nyligen, då köpte jag jättebilliga tidningsställ i papp på Ikea. Om man tycker de är tråkiga så kan man klä dem med tyg eller nåt. Men jag har dem som de är tills vidare. Är i alla fall jättenöjd med att äntligen ha fått ordning på och undan min tidningar :-).
Brevvåg - precis, ännu en sån sak som man inte behöver. Man går igenom hela livet och samlar på sig såna saker - av ren nostalgi!

Lenaslera sa...

Snygga kontorsgrejer .. särskilt häftisen tycker jag med. Nu finns det lite keramik på min sida att kika på. Bara lite, men ändå ...

Anonym sa...

Häftapparaten var riktigt häftig :)

Agata sa...

Visst var häftapparaten fräck! Kanske lite dyr, men väldans tjusig!

Anonym sa...

Man kan ju väga garn på brevvågen! Istället för att, som jag, gå till affären och låna deras kassavåg. Förhoppningsvis är ens egna brevvåg i bättre skick än de som fanns i fysiksalen i skolan som nog inte alltid vägde så rätt.

Agata sa...

cecilia n - bra idé! Jag var nog trångsynt som bara tänkte att man kunde väga brev på den.

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin