23 mars 2007

Helgens i-landsproblem

Jag har problem – jag letar ny handväska. Och den här gången ska jag hitta den ultimata, vilket inte är så lätt. Trenden nu, med rassel och grejjer och baggy och korta remmar och nitar och hål är inte min (ursäkta) bag.

Jag vill ha:
* lång axelrem (så man kan hänga den tvärs över bröstet och få händerna fria. Mycket viktigt!)
* gärna skinn, men inte för tusentals kronor. Mer än 500 spänn betalar jag bara om den är fantastisk. (Flera tusen spänn för en handväska!? *fnys* Fånigt!)
* Flera olika fickor och fack.
* Stor (så att det ryms typ ett collegieblock och annat viktigt) men inte för stor. Helst ska det gå i både plånbok och mobil och sminknecessär och kamera och kalender och gärna en stickning också.
* Inga tofsar och fransar och sånt. Lite stramare, men inte tråkklassisk. Utan mer modern.
* Svart. Eller brun om det är snyggt brun. Eller kanske i färg. Fast risken finns alltid att de ser ut som skötväskor då.

Har sneglat på en Björn Borg som hade vita sömmar på svart. Men hur länge håller de sig vita?

Ska jag ge upp och använda någon av alla de jag redan äger? Eller ska jag sälja huset och slå till på en sån här Luis Vuitton-väska för 322000 tusen, som E24 tipsar om ? Trots att den är ap-ful...

4 kommentarer:

Anonym sa...

En sådan har jag utan framgång letat efter i något år nu. Jag har hittat två som nästan varit rätt. Första gången föll det på materialvalet (tyg), andra gången på priset (6500 är lite för mycket). Det tråkigaste var nog när jag insåg hur litet utbudet egentligen är eftersom många väskaffärer har ungefär samma märken i sitt sortiment.

Men jag hoppas fortfarande:)

Anonym sa...

Hejsan! Tror inte jag varit här förut, men jag kommer definitivt tillbaka. :) På tal om väskor så är mitt nr 1 krav också att den ska ha en lång axelrem, händerna fria är viktigt! :) Min senaste favoritväska jag använder varje dag är från Lindex...i röd mocka, ser inte ut som en skötväska. hihi Mobilfack, plånboksfack mm Fungerar fint, det är ju ändå inte en väska som jag ska ha i flera år, så går den sönder...tja, den kostade inte så mycket. *ler* Lycka till med väskletandet!

Anonym sa...

Jag skulle säga Indiska. Jag har köpt en där för 400 kronor som har hållt i tusen år och är hur fin som helst. De rear dessutom ut alla vinterväskor nu. Kram på dig ♥

Agata sa...

Tack för engagemanget i mitt stora väskbekymmer. ;-)

heidi - jo, visst är det svårt att hitta något mer än standardutbud överallt. Om man inte vill betala massor.

nina - välkommen och välkommen åter.


ewa - Jo, Indiska är bra. Har kollat där, men inte hittat någon som jag gillar. Men jag ska göra ett nytt försök.

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin