20 maj 2007

Menvaf...

Nu minns jag varför jag inte stickat särskilt mycket spetsmönstrat tidigare.
Det blir ju fel hela j***a tiden.

Än en gång har jag hamnat på ett varv som borde vara ett men som troligtvis är ett annat, för jag får banne mig inte ihop det. Har stickat och rivit upp flera gånger.

*mutter mutter*

Skarevasåhär? Ska inte stickning vara trevligt och kontemplativt. Jag blir mest arg av min björksjal from hell.

Och tvåtimmarspromenaden gav mig kramp i en lårmuskel.
Till råga på allt lyser den där j***a solen också.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Godmorgon. Gissar att du inte är kompatibel med det mönstret, Jag har alltid en linjal i trä och lägger den varv efter varv så vet jag var jag är..även en gammaldags hederlig blyertspenna och sätter ett räknat varv nr så går det lättare annars fixar inte jag det Hoppas du fick det till att stämma

Byian sa...

Jamen, precis så känner jag för min Bird´s Eye. Har lagt den på is för tillfället för att hindra mig själv från att slita den i stycken...

Varför ska det vara så vårt att hitta rätt i ett mönster?

Agata sa...

Tack för ert stöd. Nu går det bättre. Jag uppfann två försvunna maskor och fick allt att stämma. Eftersom jag bestämt mig för att det ska bi en present så måste jag sticka klart den före nationaldagen. Så det är bara att bita ihop.

Filifjonkan - jag har en nål som jag flyttar i mönstret, men ibland blir jag förvirrad och minns inte om jag ska börja eller om jag just slutat ett varv.

yarnia - välkommen! Trist med din birds eye. Och trist för mig eftersom jag tänkt försöka mig på den någon gång. Ska nog tänka om och ägna mig åt slätstickning resten av livet.

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin