6 september 2008

Loppisfyndat

Hittade en krustång på loppis i somras. Jag har gått ut lite löst och börjat med ett nystruket örngott. Det blir väldigt vackert!
Vilket regnigt år som helst ska jag ta mig an resten av linneskåpet...

Och min goda moder kom med presenter. Dels några pannlappar i normal size. Men så hade hon även kommit över jättarnas pannlapp på en loppis. Neeeeh! Skoja bara!
Det är ett kuddfodral i samma härliga teknik som grytisarna.
Det har trillat in så många nya i sommar så jag har inte vågat räkna hur många det är, men jag är rädd för att det börjar bli dags att lära sig virka om jag ska hinna få ihop alla innan jag blir pensionär...Och min sköna moster har också gjort loppisfynd som hon tyckte att jag behövde. Det är uppenbart att det finns flera trevliga modeller på pannlappar, men jag vet inte om jag är mogen för ett par benkläder vid spisen. ;-)

8 kommentarer:

Myggan sa...

Grytlappar är nåt som kan fynda hur mycket man vill, de finns i massor. Men de söta byxorna har jag inte sett förut. Stod faktiskt och höll i en "krusare" idag när jag var ute på en loppisrunda. Men jag är nog för lat =)
/Anna

Anonym sa...

Vet du vad... Man kan SY ihop grytlapparna också inte bara virka ihop dem. Ja, om det kändes bättre!!! :)
Må så grankott... ngn som undrar som hon som sagt var inte äger liknande virkade grytlappar... frågan är bara var, hehehe...

Maria sa...

Ska du virka ihop grytlapparna till en filt??

Agata sa...

myggan - Ja, vem är inte lat!? Men emellanåt brinner det till och då kan en krustång vara bra att ha. Tror jag.

bom - Sy är ett alternativ, men de har lite olika storlek så jag tänkte att det kunde vara bra att virka något varv runt de små.

maria - Ja. Har skrivit om det framtida projektet förr. http://agata99.blogspot.com/2008/07/nr-jag-grver-guld-p-loppis.html

Anonym sa...

Vilka coola grytlappar! Vad kallas tekniken som de är virkade i? Sanna - nybörjare på det här med stickning och virkning

Agata sa...

sanna - Jag är inte heller någon virkare, men jag har fått ett gammalt mönster som anger att det kallas sniljevirkning. Men mer vet jag inte. Och någon hjälp med virkningen kan du inte heller få av mig, dessvärre. Jag är bara samlare. ;-)

Anonym sa...

Tack för svaret Agata. Min mormor har några kompisar som är duktiga med virknålen, jag ska fråga runt om sniljevirkning. Det liknar inte något jag sett förut och det skulle vara roligt att lära sig.
Hälsningar Sanna

marie-louise sa...

Jag ser ju att det finns fler som samlar...och dessa som är som virkade dockbyxor... Det är ju lite galet!

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin