22 oktober 2008

Fortsatt sovrumspimpning

Det är dags att börja pimpa sovrummet nu.
Takspot Basisk från Ikea redan införskaffad, så förmodligen blir det likadana sänglampor.

Kanske inte det hottaste i världshistorien, men enkla och stilrena och det kan ju räcka långt ibland.
Nä, jag erkänner. Priset är det viktigaste, och vad har en stackars flicka för alternativ då?
Classe har krokar som kan passa bra i garderoben.

Ni vet de där kläderna som man använt någon gång men som är för rena för att tvättas men för använda för att hänga tillbaka i garderoben - hur gör alla andra människor med dem? Själv tänkte jag gömma dem bakom sovrumsdörren den här gången. På snygga krokar. Frågan är bara vilka...
Förmodligen någon som liknar den här, men inte i mässing. Jag har för mig att jag sett liknande på Indiska, men jag kan ha fel.

8 kommentarer:

Maria sa...

Vi har sådana taklampor i hallen och en sådan vägglampa på lilla toan. Jag tycker att de är snygga, ger bra ljus och framförallt prisvärda!

Anonym sa...

Såna där krokar måste jag köpa! Tänkte ( så småningom) byta ut hatthyllan i stugan mot en enkel bräda och konsoller. Och då passar ju såna där krokar perfekt!

Anonym sa...

Ja "problemet" med något använda kläder bekant. Jag löser det genom att hänga dem på en hängare som hängs över överkanten på sovrumsdörren...svårt att förklara men krokarna finns på insidan av dörren o kläderna kan gömmas där.Men träningskläder använda en gång, vad göra av dem...hänga ut o vädra men sen då? Tränar två till tre grr i veckan o har ej möjlighet att tvätta så ofta som flera grr i veckan. Ilandsproblem, jag vet men iallafall... :)

Anonym sa...

Jag har köpt kroken med tre krokar i stål på Indiska
Hälsnignar
Lena Z

Clara sa...

Det är problemet känner jag igen! Jag införskaffade en fin stege som jag hänger såna kläder på, tyckte inte att krokar på baksidan av dörren räckte till (kanske har för mycket kläder...).
/ClaraSofia

Anonym sa...

Har också mina funderingar på klädhögsproblemet. Tänker särskilt på det när jag bläddrar i inredningstidningar. Hur ser det egentligen ut hos folk? Hos mig hamnar kläderna oftast i en stor växande hög på en stol i sovrummet. Har nyligen skaffat krokar att hänga på dörren på IKEA. Men undrar om det räcker.
Lamporna är helt ok enl min mening.

Agata sa...

maria - Ja, jag gillar de här lamporna också.

soffy - Jag blev jätteglad när jag hittade dem där, för de är inte helt enkla att hitta på loppis, även om jag har några stycken. Jättefina!

garnlivet - Ja, träningskläder är ett kapitel för sig. Ännu har jag inte kommit på någon bättre lösning än sovrumsgolvet och den är inte så bra...

lena z - Det var väl det jag trodde!

clarasofia - Ja, såna krokar har jag haft i tidigare hem, men våra gamla spegeldörrar har hittills varit för tjocka för de krokar jag provat, så jag måste hitta på något annat sätt.

maria - Ett evigt bekymmer! Jag har provat det mesta från högar i fåtölj till krokar på baksida dörr.

Susilull sa...

Ja, det var ju det där med att "gömma" saker!
Våra träningskläder gömmer vi i vår klädkammare, hängande över en stång. Känns frächt och bra.
Alla mina jobbkläder däremot hamnar på trappräcket...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin