2 december 2008

Jag besinnar mig

På omslaget till senaste Icakuriren var det en sån fin kaka. Efter lite efterforskning (Tja, hur svårt är det nuförtiden när man kan goooooogla på allt man behöver veta?) kom jag fram till att det var en Bundt Pan-form i tjock aluminium. Mycket vacker.
På dagens lunchspaning hittade jag den i en köksbutik för 398 kronor och var så häääääär nära att köpa den när jag besinnade mig. 400 spänn för en kakform?! Jag har ju skåpen fulla av gamla hederliga formar, och det är ju ändå florsockret ovanpå som gör det fint.

Så i dag tjänade jag 400 kronor. Jorasatte....

8 kommentarer:

ela sa...

Det låter bra, tänk vad du kan handla för 400 kr! Hälsningar / ela

Lisse sa...

Min farmor hade en hjärtformad kakform, så om du har tur på loppis(och det verkar du ju ha) så kan du säkert ramla över någon gammal en vacker dag!

Anonym sa...

Vilken förtjänst! :) Kvinnlig logik är bra logik! Men fin var den, kakformen!

Samtal från min trädgård sa...

Jag tänker på filmen "Mitt stora feta grekiska bröllop", där brudgommens mamma kommer med just en bundt-kaka till brudens föräldrar. Men jag håller med, 400 kr, nej gå till loppis, där finns det mesta om man bara inte måste ha det just nu.

Agata sa...

ela - Jamen, eller hur. Tänk så många loppisbesök det är!

lisse - Jo, så är det ju. Det finns hur mycket som helst om man bara tar lite tid på sig.

sofia - Visst är den fin. Men förtjänsten jag gjorde är finare! ;-)

samtal från... - Har sett filmen men minns inte scenen. Men så visste jag inte ens vad bundtkakor var förrän alldeles häromdagen när jag googlade på formen.

Anna W sa...

Grattis, du har fått en utmärkelse på min blogg. :o)

Anonym sa...

Duktig flicka!Kram från Susi

nattugglan sa...

Hittade en fin kakform i ett gammalt inlägg...jag har en sån form..o jag betalde inte 40 euro...tror det va ca20..för flere år sen. Brukar baka dadelkaka till jul i den formen, för den är mäktig stor!!!.

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin