13 december 2008

Vinn fina saker!

Jag Blommar har utlottning av sina fina saker. Jag tycker mycket om tavlan till höger, och vinner man inte så kan man köpa.

2 kommentarer:

Maria sa...

Kul att du är med! LYCKA TILL!!

Beas sa...

Vilken ljuvlig blogg du har...jag har suttit länge och kikat på dina fina fynd och läst dina funderingar. Att ni inte ska byta julklappar tycker jag är synd, jag förstår precis hur du känner. (Fast kanske någon fler tänker som du ändå och "tjuvköper"?)

Jag var lite trött på julklappar förra året och försökte mig på en annorlunda deal med min släkt. Jag föreslog att vi skulle önska oss "tjänster". Jag behövde inte fler ljusstakar som inte passar in i stilen hos oss, men det jag behövde var...
- hjälp att måla en skänk
- trädgårdsrensning och kunnig hjälp om vad som ska vara kvar och inte
- bullar i frysen till barnen
samt några väl utprövade kakrecept som barn tycker är goda
- hjälp att renoveringsmåla upp några fönster i huset
- fönsterputs då och då

Och jag såg lika väl hur svärisarna behövde lite extra hjälp med trädansning till sommaren, hur jag skulle kunna hjälpa till att sy upp svägerskans alla gardiner som hon inte tar sig för själv och hur jag skulle kunna hjälpa till att måla om fasaden. Allt då med lite skämt och skoj runt...typ bära tomteluvor när vi gör det och äta sill och färdigköpt skinka i affären och "jula" till det lite.

INGEN nappade.

Sååå...jag fick omatchande ljusstakar det året också..men...det är ju tanken som räknas...

...eller hur det är?

;-)

Jag återkommer gärna till din blogg då jag även ser att du stickar och det är mitt nyårslöfte till mig själv - att jag ska lära mig, så jag tror jag skulle kunna få mycket inspiration här. :-)

Ha en underbar tredje advent!

Kram Bea

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin