10 januari 2009

Klädinspiration

Jag är ingen märkesmänniska.
Ibland tror jag att jag är det, och surfar runt på klädmärkessajter och hittar fina plagg, men sen tittar jag på priset och inser att jag hade fel - jag är en fyndmänniska.
När märkeskläderna går på tokrea så kanske jag kan slå till någon enstaka gång, men förstå hur mycket roliga retrokläder man får för 1200!
Men jag låter mig gärna inspireras.
Och även om jag hittade kläder med de mest osmickrande skärningar hos Odd Molly vars sajt är värd ett besök bara för att den är så fin så fanns där några rejäla godbitar. Som den här finfina klänningen. (Jag gillar verkligen klänningar!)
Och den här stiliga, orangeglada sammetsvelourklänningen kommer från samma ställe. Lovely!
Högalid heter den vackra klänningen från Bric-a-brac. Den är väldigt fin i sin anspråkslösa enkelhet.

Och någonstans slutar alltid mina excesser på klädsajter med att jag tänker "det här kan jag sy själv." Så också den här gången. Nu väntar sålunda symaskinen på mig... Ciao.

3 kommentarer:

Myggan sa...

Haha! "En sån kan jag sy själv" har man ju tänkt några gånger. Hälften har jag faktiskt gjort, 1/4 ligger som förträngda UFO:n i gömmorna och resten har endast blivit en tanke. Tur är väl det, annars skulle gaderoben svämma över....
/Anna

Agata sa...

Eller hur! Min mamma har berättat att jag ofta sa det som barn. Barbiekläder, Monchichitillbehör, younameit... "Mäh, en sån kan jag göra själv" sa jag och min ensamstående, panka mamma höll nog med varje gång. Så odlar man kreativitet!

Dödergök sa...

Det här var riktig inspiration. Jag älskar också klänningar dessutom tycker jag att det är ett jättepraktiskt plagg att ha på jobbet. Ett par tjocka strumpbyxor, en klänning och en kofta sen är man klar liksom. Just nu letar jag vintriga klänningar men det är lite dåligt med det för tilfället. Jag borde kanske sy något..... ;)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin