21 april 2009

Vita varor vägrar


För några veckor sedan lade diskmaskinen av. Pang bom.

Och förra veckan upptäckte vi att tvättmaskinen läckte vatten. Med hjälp av en vattenbeständig tejp i händerna på en händig man så ordnade det sig.

I går var det kaffebryggarens tur att sluta fungera. Utan ett ord vägrade den bara att gå igång på kvällen.

Sådana utgifter kunde inte komma olägligare, faktiskt...


Uppdatering: För att inte tala om allt jobb med att hitta den ultimata kaffebryggaren. Den måste ha tydlig skala för vattnet, vara en smal modell, rymma över tio koppar och ha automatisk avstängning. Och så får den gärna vara snygg.

5 kommentarer:

Johanne Ländin sa...

Undvik OBH Nordica. Vi har en ny sån på jobbet som INTE är bra.

Tråkigt med sådana utgifter när man hellre köper garn för pengarna, eller hur?

Agata sa...

Tack för tipset. Ja, jag hade hellre köpt mjukt fint garn istället för nödvändiga maskiner.

Dödergök sa...

Å vad segt det är när sånt där börjar gå sönder, ofta blir det mer än en sak. Kanske köper man alltid elektronikprylar och hushållsmaskiner i samband med varann (därför går de sen sönder ungefär samtidigt)men sen glömmer man bort det?

Susanne sa...

Åh, är det inte allmänt vedertaget att när en maskin börjar gå sönder så går alla.....? Samma sak med glödlampor. Undrar om det finns någon studie om detta eller är det något som man bara vet ändå. Håller med om att det finns mycket som man hellre lägger pengar på än apparater.Ha det gott.Susanne

Stickfantomen sa...

Stackare, inte lätt. Hoppas det ordnar sig snart. Disken och kaffet kan man ju fixa manuellt men det är ett omtänk hela tiden.
Hm, det är ju sant bra med händiga män och gaffatejp eller vad nu som användes. Håller maskin är det ju ett stort plus men jag rekommenderar att börja planera ett byte.

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin