29 maj 2010

Jag vet var skåpet ska stå

För 200 spänn blev det mitt! Ett brunlaserat, gammalt skåp som är 160 centimeter högt.
Efter slipning och fyra vara färg ansåg jag mig vara färdig, även om det säkert skulle må bra av ett varv till.

Jag funderade ett tag på att kanske tapetsera bakstycket, eller klä hyllplanen med vaxduk. Men som vanligt var jag alldeles för tålamodslös när målningen väl var klar, så jag började flytta in på en gång.
Än har jag bara påbörjat inflyttningen av allt en ganska liten del av allt porslin som finns i hemmet. Men i och med att jag börjar gå igenom skåpen så hittar jag en hel del som jag utan problem kan separera från.

Men jag kommer ändå behöva sätta in flera hyllplan, för de är väldigt frikostigt tilltagna i avstånd, och jag behöver mer förvaring än så.

Dessutom ska jag köpa fler extrahyllor på Ikea, som den nedan. De utnyttjar utrymmet bra.

8 kommentarer:

annas alster sa...

aaaah... du gör mig avundsjuk!

Myggan sa...

Tjusigt! Nu kan du ju se allt fint som du har.
/Anna

Dödergök sa...

Vilket fynd och vad fint det blev och praktiskt. Jag har satt porslinsstopp för mig själv till vi har ett hus, jag får helt enkelt inte plats för mer i vårt pyttelilla kök. (Skulle jag ramla över några hett efterlängtade rariteter eller någonting jag samlar på så är det en annan historia...)

Renée sa...

Så jäkla snyggt!!! Sådant skåp vill jag oxå ha... Jag får nog bygga ut min lägenhet om jag ska få plats med allt jag vill...
Ha det bäst!

Maria sa...

Vilket fynd!
Jag älskar skåp med glas i dörrarna och är ständigt på jakt efter det, även om jag egentligen inte har plats någonstans. Och jag har inte råkat på något heller....(det är kanske tur)

Agata sa...

Jag visste redan när jag såg det att jag inte skulle vara ensam om att vilja ta med mig det hem. Jag har också letat länge efter ett bra skåp med dörrar och nu hittade jag det.

Pysselfarmor sa...

Hujedamej vilket himla vackert skåp. Du ska inte alls gå i terapi. Fynda på du och njut av allt vackert du har!

metamorphosis sa...

vilket kap!
Påminner (iaf så här på bild) väldigt mycket om det bokskåp från Ikea som bor här hemma...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin