15 maj 2010

Jag knogar på

Jag har avverkat ännu ett UFO.

En Eliinasjal, vars engelska (och finska) mönster man hittar i högerspalten på den här finska bloggen.
Jag använde mig av Kaunigarn effekt EF, men nystade bort några meter grönt eftersom jag var mer intresserad av de blålila nyanserna. Och så skippade jag de virkade bågarna i spetsen längst ner eftersom jag inte kan virka. (Har jag nämnt det förut?)

Nu ligger den på blockning, men i det här varma vårvädret torkar den snart.


5 kommentarer:

Renée sa...

Sjalen är ju hur fin som helst! Jag har inte kommit så pass långt i min stickning så klarar av sådana svåra mönster. Jag ska försöka mig på en citron men vi får allt se!
Ha det bäst!

Therese Lestander sa...

Åh så fin den är! Tror det där mönstret skulle kunna passa till ett av mina fame trend nystan som jag inte vet vad jag ska göra med! Härligt med värme!

Smycka sa...

Ojojoj vad fin den är! Jätteläcker!!!

Zazza sa...

Ååå vad fin din sjal blev och vad smart att nysta bort det gröna. Det kom jag inte på när jag förra året stickade en liknande sjal med samma garn. Nu funderar jag på om jag ska riva upp och sticka om. Jag vet att jag inte kommer att gå med allt det gröna som inte passar till de andra färger enligt mig. Det är så underbart att läsa din blogg med alla smarta och kreativa ting du delar med dig av. Tack för det och ha en bra söndag önskar Zazza.

Agata sa...

Renée - Tro mig, den här sjalen är väldigt enkel.

Therese - Ja, Fame trend borde passa utmärkt. Det är ett mönster som säkert passar utmärkt för de flesta garner. Jag funderar på att göra en enfärgad, men just nu har jag sjal-stopp. ;-)

Smycka - Tack!

Zazza - Tack för dina fina ord. Att ta bort några meter garn i mitten av färgpartiet var bra. Helst hade jag plockat bort det gröna helt, men det är svårt med tonade garn.

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin