3 december 2011

Andra ljuset är tänt


Julen närmar sig med galen fart. Jag har lite svårt att förstå hur jag ska hinna med att arbeta, ordna ett femårskalas och ordna allt som behövs för ett acceptabelt julfirande under de korta veckor som återstår.


Men det får väl gå. Det har ju gått förr.


I dag har jag tänt det andra ljuset och dricker kaffe med kardemumma och får flashbacks till det sena 80-talet när jag flyttade hemifrån och lärde mig massor med nya köksknep. Vitlökssmör var en annan nymodighet jag lärde mig av arbetskamraterna jag hade då.


6 kommentarer:

Fru B sa...

Jag ser att det är fler än jag som har fullt upp! Men till slut ordnar det upp sig och man får på något vis gjort allt det man skulle : )

AnnaA sa...

Man hinner. Det blir inte lika mycket kanske, men ändå himla bra. Bara man är nöjd ändå. :)

Maria sa...

Ser iallafall julmysigt ut på den här bilden!

Myggan sa...

Visst är det så mycket man vill hinna. Speciellt när man har mindre barn vill man ju att julen ska bli så där perfekt som en julen i Bullerbyn är. Fast jag tror att det är granen och tomten som är det viktigaste i barnens värld. Det är bara vi vuxna som tyckar att maten och nyputsade fönster är viktigast. =)
/Anna

Anonym sa...

Hej,

om man är två vuxna i familjen behöver man inte göra allt själv!

Ta hjälp av andra halvan, vet jag.

Hälsningar
Helén

Agata sa...

Jo, jag är medveten om att vi är många som stressar. Och det handlar för min del inte om att julförberedelserna är enorma, utan att det korsbefruktas med en stressig tid på jobbet.

Och vi är redan två vuxna som samarbetar om alla måsten och borden. Det underlättar litegrann, men mitt jobb måste jag ju klara på egen hand.

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin