15 september 2012

Bra pysselbok!

Hurra! Min favorit bland pysselfavoriter har kommit ut med en ny bok! Efter att ha ägnat de senaste tre böckerna åt att inreda i lantlig stil med inspiration bland annat från naturen så vänder Anna Örnberg nu blicken mot smycken och återbruk. Och hon är precis så där pedagogisk och ingående i sina beskrivningar som hon brukar vara.De där böckerna som bara handlar om inspiration och aldrig berättar exakt hur saker ska göras lämnar ofta fler frågetecken än utropstecken efter sig när man läst dem, men icke så här.
Tips på redskap och de exakta limsorter som fungerar nämns. Massor med olika braattha-saker kommer till användning och jag får hela tiden aha-upplevelser. Nu ska här pysslas!


2 kommentarer:

heidi sa...

ibland känns det som om en del författare inte riktigt vet hur man gör det som är deras boks ämne, utan istället skriver luddigt och i "allmänhet". Heder åt författare som är noggranna och pålästa och som verkligen förmedlar hur just han/hon har gjort för att uppnå det resultat som visas på bild:)

Agata sa...

Ja, eller vill de inte kväva andras kreativitet genom att ge noggranna instruktioner? Men kan man inte så måste man ju ofta få veta detaljerat hur man kan göra - för att sedan välja ett annat sätt.

För det kan väl inte vara så att en del pysslare egentligen inte vill dela med sig av sina knep?

Sådan är inte Anna Örnberg!

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin