24 december 2012

God och glad jul!


Julaftonen är äntligen här. Med mat och umgänge och annat trevligt. Jag håller tummarna för att tomten kommer på besök med något skojigt i klappen till familjen. Men jag önskar mig lång ledighet mest av allt. Och det har jag fått tack vare några kompdagar och en välvillig arbetsgivare. 

Planen är att jag inte bara ska käka choklad och titta på film utan också hinna rensa ut en massa grejer från mitt syrum. Några vändor i skidspåret skulle också sitta fint. Och en hel del pulkaåkning med lillkillen. Och så fint umgänge med vänner och släktingar!

Han är för övrigt den finaste gåva jag någonsin fått, så jag är rätt nöjd när det gäller allt materiellt.Det är allt för lätt att fastna i vanligt mammagnäll, men när jag tittar på mitt vackra längtansbarn så blir jag alldeles varm! Tänk att vi hade sådan tur för 2,5 år sedan att vi fick bli föräldrar till just honom! Jag önskar att alla andra ofrivilligt barnlösa ska ha samma tur som vi hade!


God jul!
3 kommentarer:

Call design sa...

God Jul önskar jag Dig!

Dödergök sa...

Vad fint du skriver om din son jag blir alldeles varm i hjärtat.
God fortsättning!

Ilsefin sa...

Åh, jag känner verkligen igen mig. Jag har tittat på vår lilla tjej så många gånger den här julen och tänkt på hur otroligt tacksam jag är att vi får uppleva det här. Och att vi fått just henne.

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin