Kokböckerna börjar komma på plats i köket och då visar det sig att jag lyckats samla på mig inte mindre än tre upplagor av Baka Koka Stek elektriskt. De är från 1948, 1955 och 1957.
Kul att se spisutvecklingen och jag antar att elspisarna började komma då på 1940-talet och att det var lika svårt att lära sig den nya tekniken som det idag är att försöka laga mat på vedspis.
Är en sakletare och sakälskare. Minimalismen har aldrig gjort något djupare intryck på mig. Jag tycker i stället om att göra fynd, göra fint och göra roliga saker.
Bor mitt i Sverige i vackra Medelpad i ett hus som sakteliga renoveras. Läser mycket, älskar loppisar, vackra föremål och att tillverka saker med händerna. Gärna med garn och stickor, eller med symaskinen. Men med en burk färg och en pensel kan man också komma långt. För att inte tala om limpistolen!
Fast allt är inte vackert i vårt hem. Lite kitsch och rätt mycket humor måste också finnas med i inredningen om det ska bli rätt.
Är mamma till en fin och evinnerligt efterlängtad tolvåring och hans lika fina lillasyster på nio år. De ser till att hålla mig alert.
Jag jobbar ständigt på att bli en bättre människa. Mejla mej på agata99[at]passagen[punkt]se
På besök
Sedan jag startade bloggen 2007 har hittat hit. Jätteroligt!
Och den här veckan har:
kikat in här.
I dag har
hittat in till mitt lilla krypin. Alla är välkomna!
1 kommentar:
Det är mycket man tar för givet, när det gäller mat. då var det elektriska spisar. nu är det mångfalden när det gäller mat från alla världsdelar:)
Skicka en kommentar