1 april 2014

Sist på bollen

Jag är allt som oftast rätt sen på bollen. Saknar tävlingsinstinkt och hittar oftare annat jag tycker om, i en helt annan riktning än de flesta andra. När det gäller mode och trender är jag supersen. Mest beroende på att jag inte gillar trender jättemycket. Och mode är jag för det mesta helt ointresserad av för min egen del.

Och det innebär att jag oftast sparar en massa pengar. Jag kör vidare på mina svarta kläder och kulörta städrockar utan att bli nojig över vårens nya måsten.

Men det innebär också att jag ibland kommer på för sent att jag ville ha just det där som var inne och fanns i affären för ett halvår sedan.

Nu har jag, exempelvis, kommit på att några gula eller gröna Billybokhyllor med glasdörrar skulle sitta fint hemma hos mig. Men nu är det så dags. För nu finns de inte längre. Och på Blocket (och andra köpsajter) dräller det av annonser från människor som vill köpa detsamma. Dessvärre finns det inte några som vill sälja sina bokhyllor.


Så det slutar väl som det brukar. Jag går väl på loppis och skaffar något helt annat, men lika funktionellt. Kanske med en annan kulör. Och så blir jag nöjd med det.

Men sitter du på en grön eller gul Billybokhylla som du inte längre behöver, så hör gärna av dig! 

2 kommentarer:

Heidi sa...

så förargligt med bokhyllorna:s

men du hittar nog andra som kommer att passa lika bra:)

Maria sa...

Eller så får du måla någon möbel...:-)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin