3 februari 2016

Min framtida sjukskrivningJag har en inplanerad operation framför mig. En operation som innebär att jag sedan blir liggande i en månad som konvalescent. Och jag tror att det är nu jag ska göra allt som inte blivit gjort de senaste fem åren (sedan barnen kom) i form av stickande, bokläsande och tv-tittande.

Eftersom jag och maken är de sista i världen som inte skaffat Netflix så ska vi slå till på ett gratis provapå-abonnemang den där månaden. Och då ska jag se i kapp alla serier som jag aldrig tittar på. Wish me luck...

Böckerna som numer sällan blir lästa ligger i en meterhög trave och jag har mängder med stick-projekt som behöver avslutas.

Men mest troligt kommer jag att spela candy crush och slötitta på dag-tv.

Fast tipsa mig gärna om vilka serier jag måste binge-kolla på, för jag har som sagt ingen aning.Operationen? Jo, det ska bli en hysterektomi för att komma till rätta med alla mina endometriosproblem. Och eftersom min livmoder aldrig riktigt varit på min sida så känns det faktiskt riktigt skönt att slippa den.


2 kommentarer:

christina sa...

Hej!
En ny serie som jag precis sett är River med Stellan Skarsgård. Se den! Han är jättebra!
När jag ska slötitta på serier och liksom inte kan gå djupt in i dem därför att man kan bli avbruten av barn o s v så vill jag helst se något som inte är så mörkt. Så när jag var nyopererad såg jag om de flesta avsnitten av Judging Amy.
Dansk tv har kört något som heter Badhotellet. Säsong 1 och 2 har gått i Sverige och nu visas säsong 3 på Danmark. I den har man gjort sig av med en del karaktärer som mest var buskisaktiga och nu är den bra. Det är trevligt med lite sol och badstrand så här års.
Hoppas att Du blir bra fort!

Heidi sa...

Jag har inte heller netflix, så jag kan tyvärr inte tipsa dig om vad du borde se, men vad jag har hört finns det massvis där som är riktigt bra:)

Krya på dig!

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin