28 november 2005

Jul i Gamla stan

En Stockholmshelg har förflutit.
Flyg ner till regnet i fredags. Sedan betade vi av lite shopping och lunch på Nationalmuseum med nyfödde Albin och hans föräldrar. Och på kvällen såg vi Ung rebell på Scalateatern. Louise Hoffsten och Karin Wistrand har fantastiska röster, men Marika Lagerkrantz tillhör inte mina favoriter. Men väldigt sevärd föreställning om kvinnorna i rockhistorien.

På lördagen gick vi på matinéföreställning av R.E.A. Oerhört roligt! Jag skrattar än vid tanken på en packad Sanne Salomonsen och Ozzy Osbourne. För att inte tala om en härlig version av Dirty Dancing med Anders Lundin som Patrick Swayze. "Ingen sätter bäbis i hörnet." Hahaha!

Även en sväng på Streets julmarknad. Jättekul, även om det måste finnas en gräns för hur många hopknåpade pärlhalsband och grovt stickade halsdukar man kan sälja. Men mycket annat var både kul och annorlunda.

Bodde på hotell i Gamla Stan och nynnade glatt på den gamla Don&Angelique-dängan Jul i Gamla Stan när vi forcerade Västerlånggatan i ösregnet. Inte världens roligaste adventsväder, direkt...
Sammantaget mycket trevligt!

Inga kommentarer:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin