24 november 2006

Nu ska vi läsa

Ett nytt försök i tidningsbutiken resulterade i: Ett exemplar Vakre hjem och ett exemplar av Allt i hemmet. Nu ska jag hem och mysläsa.

Och känsliga läsare som inte klarar av pinsamma bortgörningar kan ju titta bort för nu ska jag erkänna några pinsamheter, direkt kopplade till magasin och ålder.

Tidigare i höst lyckades jag med konststycket att skicka in två intresseanmälningar till Hem och antik. Med bara någon veckas mellanrum. Och eftersom det gällde fyra nummer, så fick jag vackert vänta tills jag fått likadana tidningar fyra gånger innan jag kunde säga upp den ena prenumerationen. (Tänker nog säga upp den andra också, för tidningen känns, tja... lite tunn och innehållslös och väldigt inriktad på antikviteter och skånska slott.)

I går köpte jag Drömhem och trädgård för att gå hem och mysläsa lite inredningsporr.
Vad hade kommit i brevlådan närt jag kom hem, tror ni? Just det – Drömhem och trädgård. Som jag hunnit glömma bort att jag börjat prenumerera på.

Gammal? Glömsk? För mycket pengar? Tja... jo... allt stämmer nog.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Så där kan jag göra med böcker. Jag läser mycket och gärna, men ligger ofta långt efter med läsningen. Det har hänt att jag sett en bok jag bara måste ha, för att sedan vid hemkomsten konstatera att jag redan har den i min hög av olästa böcker. I några få fall har jag köpt samma bok 3 gånger:-)

Anonym sa...

Känner nog inte igen mig riktigt där... inte än ;-).

Agata sa...

Heidi - jo, jag är likadan med böcker och filmer.

i min vackra värld - Förmodligen är jag mer disträ än rik, dessvärre. Och lägger ner alldeles för lite tid på att granska omslagen, för då skulle jag ju snabbt se att det är en tidning jag redan har läst.

Nu får jag istället förmånen att komma med fina, läsbar presenter till mina vänner utan anledning. Och det är ju inte det sämsta!

Anonym sa...

Det finns en förening för tankspridda människor på nätet (talande nog har jag glömt namnet på den nu), där man bl a kan få ett diplom om man glömt sitt barn någonstan. Varje gång jag hör talas om den känner jag att jag borde gå med i den:-)

Lenaslera sa...

Har gjort precis detsamma, fast med Allt i hemmet ... så maken och jag har varsitt nummer att bläddra i :-)

Anonym sa...

För mycket pengar det låter trevligt!
Jag brukar också köpa fler av samma tidning. Jag köper mina inrednings tidningar på loppis och jag vet inte alltid om jag redan har den eller ej. Dum snål eller...?

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin