8 november 2006

Shit, va med grejer


Nä, jag lider inte av feng shui [fång schwäij] på något sätt. Buddhafigurer i metall och porlande vatten som bara gör en kissnödig säger jag Nej tack till.

Men jag skulle vilja drabbas lite lätt av den där new age-sjukdomen. Mitt syrum här ovanför är så jävulskt rörigt, och vid närmare eftertanke äger jag och sambon ett skrivbord som vi inte tittat i de senaste fem åren. De lådorna borde kunna klassas som arkiv, och behöver inte ta upp plats i ett rum, utan kan förvaras på vinden. Typ.

Så i helgen ska vi slänga, rensa, kasta, bränna och må bra. Å så skulle jag vilja avsluta allt med ett ljummet glas Varm & Kall Astrakan framför en sprakande brasa. Supergott äppelvin som ska drickas varm eller kall. Passar perfekt på vintern.

Ja, alltså ... det du ser är mina fina amerikanska lapptäckestyger i någon form av färgmässig sortering, böcker som uteslutande handlar om hantverk och inredning (tro för den delen inte att det här är alla min a hantvkersböcker. Nej, de jag använder oftast står i vardagsrummet för att vara nära till hands). Dessutom syns lådor med påbörjade projekt, oavslutade projekt, pysselgrejer, mattrasor och bara märkliga saker. Som mina skolkataloger från högstadiet. Någonstans måste de ju stå!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ah! Härlig röra ju!! :) Härligt att rensa dock - man mår sååå bra efteråt!!
Blir så sugen på att pyssla och dona när jag ser ditt pysselmojs, men bebisLovan får ta tid nu...

Anonym sa...

Det är alltid så härligt att rensa! Jag brukar tvinga mig att fengshui-rensa, det brukar funka bra. Ibland måste man ju bara. :)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin