7 januari 2007

Bye, bye julen


I dag ska julen plockas ner.
Lite sorgligt, för det är så vackert. Med stjärnorna och ljusslingorna och den fina, äkta granen.
I år plockade vi in en riktig julgran för första gången, och det var ett mycket bra beslut. Say after me: No more plastgran.
Men jag är lite förvånad över att den inte doftat något. Först på slutet har det börjat dofta lite gran om man står riktigt nära.
Någon skogsmulle som kan förklara varför?

På programmet står även en långpromenad i nio graders kyla. *burr* Sån kyla är jag ovan vid i år. Gissa om jag ska klä på mig som en polarforskare.

Andra bloggar om: , ,

3 kommentarer:

Anonym sa...

Visst är det väl trevligare med en "riktig" gran. Hade en helt fantastisk i fjol - men den lilla konstgjorda åkte fram i år, när vi varit bortresta så mycket. Nästa år blir det en riktig igen, var så säker! Vantarna du håller på att sticka - jättefina! Man blir allt lite sugen att ta fram stickorna ...

Agata sa...

lime - tack, tack. Jo - det kommer nog aldrig bli plastran igen. Särskilt inte som den här är egenhändigt sågad i skogen. Det gjorde upplevelsen bra mycket trevligare.

Anonym sa...

Jag gillar också riktiga granar, men eftersom mina katter tycks tro att julgranar är en ovanligt rolig form av kombinerad klösbräda/klätterträd har jag slutat köpa julgranar:)

Men någon gång i framtiden (när lilla prinsessan som anför den andra katten är borta) - då kommer jag att ha julgran igen!

Tråkigt med doften förstås. Kan det bero vilken sort/art granen tillhör kanske? en julgran utan doft är ju lite sorgligt

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin