1 mars 2007

Jag firar 400!

Shit, jag har publicerat 400 inlägg på den här bloggen! Som ju bara var på försök från början.
Men det blev så roligt när jag blev med digitalkamera och kunde bluetootha mobilbilder och annat skojigt.
Så nu har jag svårt att se hur jag kan klara mig utan.

Min enda fundering är huruvida anonymiteten är rolig eller begränsande. Emellanåt vill jag berätta så mycket för er. Som innebär att jag avslöjar bostadsort och yrkesval och socialt sammanhang. Och av någon anledning så tar det emot. Jag trivs så här, anonym.

Fast jag misstänker att det nog har hittat hit en och annan som faktiskt känner igen mitt hem och min stil. Men jag får väl leva med det då. Ni får gärna vinka!

5 kommentarer:

Unknown sa...

*vinkar* jag har ju sett dig på bild iallafall :-)

Anonym sa...

Grattis till 400! :)

Ja, det där med anonymitet är inte lätt. Från början försökte jag hålla mig så anonym som möjligt, men numer har jag släppt lite på det. Det är inte så svårt att ta reda på vilken stad jag bor i, mitt riktiga namn etc om man bara klurar lite. Att jag släppt lite på "hemligheten" gör det lite enklare att blogga känner jag. Jag behöver itne tänka lika mycket på vad jag skriver och hur det skulle kunna "outa" mig. Samtidigt som det är lite tryggt att ändå inte vara helt offentlig med vem jag är.

Svår balansgång... :)

Jag är rätt nytillkommen läsare här (men kommer definitivt bli kvar!) så jag har svårt att ge någon åsikt om just din anonymitet... annat än att lita på din magkänsla.

Agata sa...

Cilla - Du trogna besökerska, vad gjorde jag utan såna. Som var med redan under reloadandets tidevarv. Roligt att du är kvar trots att jag nu arbetar undercover. *vinkar tillbaka*

ilsefin - Välkommen hit! Jo, under mitt tidigare liv när jag reloadade för några år sedan var jag mig själv. Men det blev också jobbigt. Nu känns det bättre, men emellanåt tvivlar jag.

Anonym sa...

Grattis till jubilaret! Du har hållit på och blogga länge du :-).
Det där med anonymiteten har jag också funderat på. I ett inlägg runt nyår la jag upp bilder på mig och några kära, men efter ett tag blev jag osäker och det kändes inte bra, så jag tog bort bilderna igen... Känns nog bäst, just nu i alla fall, att vara anonym (och det är nog ganska lätt att vara det för mig också som bor i en storstad).

Anonym sa...

Stort grattis till 400!

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin