12 april 2007

Letta vantar

Jag framstår säkert inte som den vassaste kniven i lådan när jag nu måste erkänna att jag inte har den blekaste aning var jag hittade länkarna (Jelp! Någon?) men jag måste bara vidarebefodra dem.
Här finns hundratals lettiska vantar i lika modeller. Oerhört vackra! Spännande färgkombinationer och mönster. Inga stickmönster dock, men massor med inspiration! Missa inte alla gallerierna. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8. Det finns säkert fler som jag missat...

10 kommentarer:

Sofie sa...

ÅÅh, de är ju helt fantastiska de där vantarna! Är de månne tvåänds-stickade de vantar som har mest detaljerat mönster, de ser så smått och "tätt" ut...?
Tack för inlägget om doredo-tröjorna. Jag väntar med spänning på dina kreationer:)!
Allt gott.
Sofie

Dödergök sa...

Nu blev jag helt knäckt! Och jag som lovat mig själv att inte sticka några fler vantar förns det blir höst igen. Attans! Tack för en fantastisk länk!

Anonym sa...

Vill man tanka hem filen så man slipper vara ansluten till nätet och dessutom sortera och ta väck vantar efter bästa förmåga så går det att ladda hem alla 4500här. Innehåller även ett niosidigt word-dokument på engelska med info.

Anonym sa...

Aaaah... Som en hel godisaffär med sötsaker, den ena härligare än den andra!

Agata sa...

sandra - tack för det excellenta tipset! Nu vet jag vad jag ska göra i helgen...

Anonym sa...

Och jag som så gärna vill, men inta kan sticka vantar..

Agata sa...

lisa - Joho, det tror jag säkert att du kan. (Om det inte är något fysiskt som sätter stopp, alltså.) Och du som bor så nära Morjärvs garn kan åka och köpa billigt sekunda garn. Då har man råd att misslyckas!

Agata sa...

dödergök - man behöver ju inte sticka vantar. Jag tänkte använda mönstrena till något annat, eftersom tumvantar inte är det mest praktiska jag vet. Kanske en väska. Eller en lång halsduk med olika mönster. En väst, kanske...

DOCKMAMMAN sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
DOCKMAMMAN sa...

Hejsan!

Kom in på din blogg och såg så härliga vantar. Jag har öppnat ett interne stickcafé, du är inte intresserad av att komma med, finns tävlingar, stickbyte och så nu så samlar vi bilder på strumpor för en strumputställning på stickcafét.

Välkommen att kika in i alla fall och se om det kan vara nått
http://www.simplesite.com/dockmammansstickcafejamtland/

Mvh
Dockmamman

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin