15 april 2007

Sköna söndag


Har du sett bilreklamen på tv med den fantastiska låten Release me?
Det visade sig att gruppen som gjort låten är svensk och heter Laura och låten finns för gratis nedladdning hos Saab. Här närmare bestämt.

Hittills har jag dammsugit några rum, slängt i en maskin tvätt och dragit igång diskmaskinen. Ska hämta in tidningen och en påse lingon och koka lite lingonsylt också innan det blir dags för att sätta sig med en kopp kaffe och stickningen till Söndagsskolan på P4.

Sen ska en säck jord letas fram för att hällas ut på rabatten och så småningom blir det lååång promenad i det vackra vädret.

Vad gör du på din sköna söndag?

5 kommentarer:

Lime sa...

Wow, vad du hann mycket innan Söndagsskolan! Själv brukar jag precis hinna käka frukost alternativt bara hinna kliva upp och precis ge mej iväg ut på en joggingtur med min MP3 och Söndagsskolan i öronen!

Idag har jag: målat lite, tvättat bilen och vinterdäcken som ska in i sommarvila och besökt en av mina favorithandelsträdgårdar.

Ha en superskön vecka!

Anonym sa...

Kjolen är sydd i lapptäcksteknik o överdelen i ett tyg. Ska lägga ut bilder när den är klar!

Anonym sa...

Sköna söndag; lång frukost med övernattande vänner, en stickning till påtåren, utflykt till en av stans slussar - fiket inte öppet så vi flyttade os till ett redan-öppet-fik med bra läge och sen hem och göra lunch, stickning till fikat, ta farväl, skutsa till tåg, så en stickning igen med Ilsefin på sjukhuset... ja en riktigt skön söndag blev det här också! (och nu är Ilsefin hemma igen, det är ju det bästa av allt!)

Anonym sa...

Men så jag stavar, det får läsas kreativt! ;-)

Anonym sa...

Chet Baker är ootrolig! (För det var du som skrev om honom på min blogg?) Jag upptäckte jazz via Chet, CDn: Chet sings (tror jag den heter).

Hoppas att vädret fortsätter att vara promenadvänligt! Ha det gott!

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin