1 juni 2007

I have a Svenskt tenn-dream

Så här på fredagsförmiddagen tillåter jag mig att drömma lite. Om dyra Svenskt Tenn-prylar. Som den här dörrstoppen Ekollon i gjutjärn. I design av Eva Schildt och Maja Sten. Kostnad: 590 kronor. Mycket fin!

Eller såna här slippers! I lintyget Terazzo för 750 kronor.

Men ärligt talat - en skrivbok för 560 kronor!? Det är typ 530 kronor mer än vad jag tycker att en skrivbok ska kosta. Är den i guld? Får man med någon som skriver eller vad är det som kostar? Det är ju förbrukningsmaterial!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, dåärifrån skulle ett presentkort inte sitta fel! Vill ha Manhattanväskan!

Anonym sa...

anteckningsböcker - förbrukningsmaterial.

vänta jag måste hämta mig lite:)

jag älskar dyra anteckningsböcker. känslan av kvalité när jag skriver. helts skall pennan jag använder också kännas så där underbart skön när jag skriver!

väl värt pengarna om du frågar mig:))

Dödergök sa...

Ååååå Svenskt tenn. Jag mår fysiskt illa av att gå in i butiken, jag vill ha allt, även det jag inte vill ha, det kallar jag kvalité. :)

Anonym sa...

Svensk tenn... hmmm... massor av saker för folk med så mycket pengar att de inte vet vad de ska göra av med dem :-) Fina saker, men huutlösa priser.

Jag kan rekommendera en monstersjal i Kidsilk Haze! Min är så stor och så tunn, så tunn, att man knappt märker att den ligger över axlarna. Och dessutom varm! Rekommenderar även Feather And Fanmösnter. Enkelt och hyffsat snyggt! :-)

Agata sa...

Jo, visst är det dyrt. Tokdyrt. Men fint.

lisa - Jo, den är fin, men jag är egentligen mer sugen på en Stig Lindbergväska i tyget Pottery, men den kostar närmare 1000 kronor de också. Så jag funderar på att köpa tyget för 600 kronor metern och sy både en väska och kanske några kuddar.

heidi - jag älskar också skrivböcker, men jag har lärt mig att om de är för fina och för dyra så näns jag aldrig använda dem. Och det är ju ändå hela idéen. Därför måste jag ha Åhlenspris på dem.

dödergök - haha! Då har man bra saker!

ulricha - mmm. Kid Silk. Det ligger ju redan tre nystan hemma hos mig. De kan jag ju ta.

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin