10 augusti 2007

Maj gadd!

Första jobbvckan efter semestern är snart avklarad.
En omänsklig sådan. Inte nog med att jag måste försöka kicka igång hjärnan och jobbtänket. Dessutom har vi agerat vandrarhem åt olika övernattande i omgångar. I kväll kommer det ytterligare släktingar och kanske även på söndag. Puh. Sånt tar och tär på en...
Och som lök på laxen har vi lånat ut ena bilen till flera olika bil-behövande. Där hämtande och överlämnande har krävt sin del av koordinerande och skjutsande.

Och har det inte varit besök som ska underhållas så har vi haft andra åtaganden som krävt sin tid. Möten och uppdrag, utekvällar och dessemellan promenader.

Jag klagar inte. Det är trevligt med besök och roligt när det händer saker.
Men jag blir lite matt. Och har väldigt lite tid och ork att göra det jag borde - nämligen tänka på mitt jobb och försöka kickstarta hjärnan.

Inte har jag hunnit sticka heller. Sjuttsingen också! Jag som har så många kuliga idéer och projekt på gång.

2 kommentarer:

Åsa sa...

Det där med vandrarhem känner man ju igen. Tänk vad många släktingar man har när det är semester. Jag som bor i närheten av Jokkmokk har jättemånga när det är vintermarknad här. Det är roligt när dom kommer och ännu roligare sen........

Agata sa...

Haha. Jag förstår hur det känns. Vi bor på lagom avstånd mellan olika släktingar, så här passar det utmärkt att göra paus på bilresorna. Har vi märkt, särskilt den här veckan.

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin