13 februari 2008

Glada saker

Det var länge sedan det var så skojigt att öppna brevlådan som det varit de senaste dagarna. I dag trillade en oväntad present från Lenas lera in bara för att jag råkade hälsa på hos henne som jag brukar. Titta, vilken fin gräslökspinne! Nu längtar jag efter vår!

Och så här blev sockorna. Äntligen färdiga. Jag är nöjd, men de är i längsta laget för normal klädsel... Mönster från Drops, garnet heter Fabel.

Och här följer en liten bonusbild på mina kottkrokar på öppna spisen. Nu ska jag bara komma på något klurigt att hänga på dem när julstrumporna plockats ned.

7 kommentarer:

Susilull sa...

Charmig pinne!
Häftiga strumpor!
Maffiga kottar!!

Ha det bra!

Anonym sa...

3 finfina saker visar du upp!!! Ja, vad ska du hänga upp...Du kanske hittar nåt på resan?

Anonym sa...

Åh, vilka fina strumpor :-)

Hur mycket garn gick det åt? Finns det en beskrivning någonstans, eller är det eget mönster?

Agata sa...

Ulricha - mönstret finns hos Garnstudio. Jag följde det till punkt och pricka och det gick inte åt fullt 4 nystan Fabel.

Anonym sa...

Finfina sockar! Jag har oxå gjort, fast inte så långa. Vasaloppssockor minsann! Tänker mig oxå att göra knästrumpor till våren - det känns så HÄRLIGT!

Dödergök sa...

Å du är ju bara gulligast! Tack så mycket för presenten, i sinom tid kommer min plan för kermitgarnet att avslöjas... :)

Jag gillade verkligen allt i ditt inlägg, pinnen är avundsvärd, sockorna förträffliga och kottarna helt galet underbara, dom skulle gärna få bo hos mig också. Mitt framtida bibliotek behöver kottar så är det bara. :)

Trevlig helg vettja!

Anonym sa...

sockarna ser kalasfina ut, och färgen är underbar:)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin