9 maj 2009

Bra och dåligt med loppisfynd

Bra
När det vackra spilkumet far i golvet och går i alldeles för många bitar kan man alltid trösta sig med att det kostade ynka 15 kronor.

Dåligt
Så synd att jag aldrig kommer göra om ett sånt fynd igen. Det går ju inte att åka till prylbutiken och köpa på sig ett nytt, utan nu gäller det att leta vidare.Efter lite funderande har jag rannsakat mig själv och insett följande:
Hmmm... ja, det var ju jättedåligt - att jag måste fortsätta gå på loppis. Förmodligen det värsta som kunde hända mig. Verkligen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

HAHA - det är verkligen SYND om dig! ; )

Själv ska jag på hela TVÅ loppisar idag innan jag ska beskåda Michail Baryshnikov dansa på Dramaten! (Eller Alexandr Petrovski som han ju oxå kallas...)

M. sa...

Jag skulle inte heller ha något emot att hitta en spillkum för 15 pix.

Var idag på Täbyloppisens "filial" i Vällingby centrum. Maken till misslyckad loppis får man nog leta efter. Alla platser på det för dagen stängda parkeringsdäcket var förbokade. Och vad innebär då det??? Jo, att där till allra största delen var proffshandlare, och hur kul är det. Överprissatta prydnadssaker, det kan man köpa i vilken second hand-butik när som helst och var som helst.

Därefter tog jag en sväng till Erikshjälpen i Spånga. Knökfullt med folk, men inga fynd för dagen, sällan man fyndar där nuförtiden.

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin