21 maj 2009

Så, vad tycker du?

Jag funderade en kort stund att lägga upp en omröstning för att se hur många av mina besökare som läser min blogg i RSS-läsare, men insåg snabbt att det inte är någon god idé. RSS-besökarna skulle nog ändå inte ta sig tid att bryta sig ur RSS-ramen och rösta...

Men saken är den att jag har en känsla av att det har blivit fler som läser bloggar på det sättet, för kommentarerna har minskat så gruvligt. Är det fler som märker samma sak?

Jag vet exakt hur det är, för jag gör själv likadant. Läser många bloggar, men är en kratta på kommentarer.

Så idag har jag varit runt på stor kommenteringsrunda, och den är inte slut än. Mest för att jag vet hur roligt det är att få kommentarer på det man skriver...Jo, det här är egentligen en enda stor tiggeritext om kommentarer, men det har ni säkert räknat ut...Och - det blev en omröstning här i högerspalten! Rösta gärna för det vetenskapliga resultatets skull. ;-)17 kommentarer:

Dödergök sa...

Hahahahaha! Du är bra! :)

Daniel sa...

Man e ju så dålig på att kommentera.. så enkelt att ta en bloggrunda å inte plita ner nåt, vilket e tråkigt. Men jag brukar titta in!

heidi sa...

jag är en rss, och får dessutom uppdateringarna levererade till min outlook - jag behöver alltså inte ens surfa runt bland alla bloggar för att få dem senaste uppdateringarna.

ja, det har gjort mig jättelat när det gäller att kommentera. å andra sidan läser jag också allt som skrivs på dom bloggar jag prenumerar på...

så även om jag inte kommenterar särskilt ofta, så kan du vara säker på att jag läser det i alla fall:)

sa jag att din blogg nästan alltid är rolig och intressant att läsa;)

Anonym sa...

Hej. Alltid jättetrevligt att läsa vad du skriver. Känns som om du har bredd på intressena. Kul. Slog till på en Örnberg-bok imorse tack vare dig.TACK! Också stort fan av henne. Hittade oxo annorlunda stickteknik på Kurbits-nånting. Ska bara hitta vettig översättning och börja prova mig fram. Flåt att´jag inte kommenterat förr, men har inte fått "the hang of it",(kan man säga så:) förrän på sista tiden.

miaring sa...

Hahahaha, jag vet inte ens vad RSS-läsare är!

Lisse sa...

Visst borde vi vara bättre på att kommentera lite till mans, jag vill ju ha kommentarer på min blogg, så goivetvis borde jag kommentera mer på de bloggarna jag läser.

Marianne sa...

Jag hör också till dom som följer din blogg via RSS. Men jag tog mig faktiskt ur idag och röstade :)

Anonym sa...

Håller med Miaring i vad hon säger.
Maria utan blogg

Anna W sa...

Jag har rss på vissa bloggar men de flesta av dem besöker jag ändå. På jobbet är det bra med rss. Ingen som surar över att man kollar sin mail men däremot om man läser handarbetsbloggar. :o)

Kommentarer kommer lite då och då beroende på tid och intresse... Kanske lite för sällan.

Tvärslå sa...

Man får tacka för kommentaren på min blogg :)

Maud/En bok om dagen sa...

När jag är sysslolös eller allmänt lat, då kan jag sitta vid datorn en stund på morgonen, mitt på dagen, en stund på kvällen - och dra min bloggrunda varje gång. Kommentera är jag kass på, men jag läser och läser och läser. Och klickar på andras länklistor, fast jag inte orkar hålla en uppdaterad egen vid liv. Så - du får måååånga besök av mig, men knappt en kommentar. Utom nu. ;-)

Garntrollet sa...

Men om man kollar i sina inställningar för bloggen, kan man ställa in så att den "ska synas" i bloggrolls och då finns det även en liten kommentarlänk synlig där(i alla fall på min). Då slipper man klicka sig ut Bloglines (som jag använder) för att kommentera.

Eva i Halmstad sa...

Hej
Jag är väldigt dålig på att komentera, men njuter av alla dina inlägg =)
Ha en go helg på dej.
Eva.

Fru P sa...

Känner igen mig, jag läser alltid "dig", men kommenterar inte så ofta... Ha en trevlig helg får jag önska nu i alla fall!

Johanna sa...

HEJ HEJ. :) Jag läser i princip uteslutande via RSS-läsare, men special for you lämnar jag en kommentar idag! Hälsningar från Uppsala.

Agata sa...

Men ni är för söta!

Tack för alla fina kommentarer. Och ingen behöver ha mer dåligt damvete än jag, för jag är också urkass på att kommentera, men försöker skärpa till mig.

Garntrollet - Jo, men jag tror inte alla vet det. Likaså är det många som har inställningen att bara visa de översta raderna i inlägget i RSS-läsare. Då är det inte säkert att jag orkar bryta mig ur för att läsa den bloggposten.

Myggan sa...

Jag håller med dig. I brist på tid så läser man runt bland sina favoriter, men man hinner inte kommentera så mycket som man vill. Klart att man vill ha kommentarer, fast det var ju inte riktigt därför som jag började blogga. Det var ju för att komma närmare min tvillinghalva som bor 17 mil bort. Ni andra är ju bara en himla fin bonus.
Ha en bra helg!

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin