21 december 2009

Näbbigt värre

Så har även jag fallit för näbbstövlarna. Igen.
De jag hade på 80-talet lever dessvärre inte längre, och jag vill minnas att jag lyckades platta till den ena näbben genom att kliva på den när de skulle tas av. Barn är inte så bra på skovård...

De här stiligt röda från Docksta sko skulle sitta som en smäck. Att de är 2000 billigare än sin motsvarighet från Kero gör inte saken sämre. 1500 är ett mer rimligt pris för min plånbok.
Fast helst skulle jag vilja vara klimatsmart och hitta ett par fina på loppis, men det kan ta ett tag. Och då är det inte aktuellt med röda eller svart utan får bli ett par naturfärgade, men det gör ingenting. Såna näbbstövlar är också fräsiga.
Ja, jädrar vad jag känner att jag hänger med i modet nu!

7 kommentarer:

HomeRiver sa...

Vilken nostalgi du bjuder på! Härlig blogg, jag lägger in en länk till dig direkt :-)

Y sa...

jag har klampat runt i mina 80-talare de senaste åren. Den som spar, hon har :-D Dom är så fantastiskt sköna och varma. Det måste vara all luft runt tårna som är grejjen. Rekommenderar varmt!!

Agata sa...

Homeriver - välkommen hit! Jag återgäldar besöket omågende!

Y - Det är ett resonemag jag gillar, men jag var för liten förra gången de var moderna, så jag är inte ens säker på att jag skulle få dem på mig.

Efwa - Medea sa...

Superfina. Mina föll isär efter många års användning men skulle väl kanske kunnat lagas. Jag håller med dig om att det vore kul att hitta ett par på loppis.

Anna sa...

Håller med! Jag lyckades hitta ett par på skoutförsäljning i Borås för 2 år sedan som jag pulsar runt i! Naturfärgade... det verkar inte vara hö och vä på skorna? Eller är det mig det är fel på?

Hur som, de kanske håller längre om jag kan slita sulan jämnt?

Morgana sa...

Näbbstövlar - me like!
Köpte ett par på Blocket i vårvintras. Underbart att plocka fram dem nu när snön kom. Vill helst bo i dem hela tiden :-)
Hade också näbbisar när jag var yngre (och som liten), men de finns tyvärr inte kvar längre (uthuset hos mina föräldrar brann upp).

Agata sa...

Medea - Jag tror att vi är flera som är ute och jagar på loppisar! ;-)

Anna - grattis till fint fynd. Det vore superskönt att ha ett par nu, med raggsockor och skohö i. ;-)

Morgana - Visst är det fint! Jag har sett att det finns till salu på Blocket, men då är de så dyra.

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin