15 februari 2010

Överdos av nät-aktivitet

Kom hem i går från en skön, ouppkopplad långhelg i fjällen och fick en överdos av internetaktivitet på en gång.
Närmare 400 blogginlägg i rss-flödet, mängder av meddelanden på Facebook, närmare 100 nya tävlingsbidrag, en överdos tråkiga administrationsinsatser som låg och väntade i mailkorgen inför ett stort projekt och som om inte det var nog råkade jag gå in på jobbmailen och hittade ett gäng surdegar att ta sig an nu på måndag morgon.

Puh.

Då var vi ändå bara bort från torsdag lunch. Kommer jag någonsin våga ta semester i sommar utan att vara ständigt uppkopplad?

Jag har aldrig tidigare känt igen den stress folk påstår sig känna av att vara uppkopplade och nåbara och interagerande med andra, men i går kväll var det nära.
Och samtidigt är det så roligt när mejlboxar och Facebook signalerar att andra vill ha kontakt.

Ska ta ett första steg genom att börja med att rensa friskt i min rss-läsare, för det kändes bara jobbigt att ta sig an alla nya blogginlägg, fastän jag oftast tycker att det är så roligt.

Sedan ska jag tänka tillbaka på min sköna fjällhelg, yogaandas genom näsan och hoppas att det ger kraft som räcker ett tag.

3 kommentarer:

Articsisters sa...

underbar blogg du har som jag vilat ögonen på.

Vi på Articsisters handarbetar så därför gjorde vi några stämplar som vi vill ha för att göra vårt handarbete roligare.

Vi har stämplat med vattenfast färg på bomullstyg, klippt ut och pressat fast med vlisofix på båda sidorna. Det fattas det bara att sy fast själva lappen. Välkommen att inspireras.

Lisbet

sinneskatten sa...

Hej!
Jag har sökt på Candle flame sjal och hittade dig. har du den svenska översättningen av mönstret? eller vet du var jag kan finna det`?
vänligen carina

Myggan sa...

Nu är jag glad att jag kunnat stå emot Facebook. Ibland är det fullt sjå med blogg och mail.
/Anna

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin