29 juni 2010

Ååå - till mig?

Det stod ett paket och väntade på mig på jobbet. Ända sedan i torsdags hade det stått där, men då var jag fullt upptagen med att få motorstopp och slipa golv.

Det var från galna, roliga Lisa som jag lärt känna bloggledes men aldrig träffat! (Och som inte ens har någon offentlig blogg längre. Tråkigt, för hennes Mitt lilla hus var en trevlig blogg.)

Bloggvärlden är fantastisk! Titta vad hon hade stoppat ner! Pannlappar, vackra burkar, en hemvävd handduk, en fin keramiklampa och en liten virkbok för nybörjaren. Och TVÅ dockansikten till min samling!
Dessutom ett tennarmband och ett vackert halsband med karlar på. En inte alltför vild gissning är att pyssliga Lisa gjort dem själv.
Värst julaftonen mitt i högsommaren! Tack, snälla Lisa! Helt oväntat och alldeles, alldeles underbart!


Det är som en bonus-payitforward, så nu ska jag fundera på hur jag kan återgälda gåvan.

4 kommentarer:

Dödergök sa...

Vilket fint paket!
Jag saknar också Lisas fina blogg.

jojo sa...

Bland det bästa som finns är ju ett paket med massa godsaker i! Vilken lycka. Väldans avis på askarna.

Skatan sa...

Godmorgon!

Åhå, så hon har avslutat sin blogg? Jag brukade följa henne innan jag själv hade ett jätte blogguppehåll och gillade det hon gjorde och skrev om...nåväl, allt har sin tid ;)

Allt väl med dig? Regn, rusk och åska? Ser ut att vara ett jädra oväder norröver...I alla fall om man får tro på Aftobladet. Vilket man i o f aldrig ska ;)

Önskar en fin dag.

Anna

Therese Lestander sa...

Åh vilket fint paket!

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin