3 december 2010

Måsten och borden

Jag och sonen bakade pepparkakor häromdagen. Eller... jag bakade och han behandlade sin degbit som om det vore modellera. Sen gick han och tittade på tv medan jag fick baka klart.

Jamendåså. Då kan jag bocka av det från sånt-man-gör-med-barnen-om-man-är-en-bra-förälder-listan. Nästa år köper vi pepparkakorna.

Mumintrollformarna är köpta i Finland för många år sedan.

6 kommentarer:

Liljekonvaljemö sa...

Jag gillar verkligen inte den där listan över vad alla "bra" föräldrar ska göra med sina barn, den ger mig prestationsångest.
Köp du pepparkakorna, själv lejer jag bort bakandet av dem till modern (och lussekatterna till svärmor). Tror min dotter får en bar uppväxt ändå, precis som din son med all säkerhet får det fastän han äter köpta pepparkakor.

metamorphosis sa...

Nej då! ge inte upp bakandet ännu, inte om du själv tycker att pepparkaksbak är skoj - det brukar faktiskt ta sig med åren!
(själva degen är dock fasligt smidig att köpa färdig)

Anonym sa...

Haha! :D Just så. Man försöker vara så "perfekt" men sen inser man att ungarna just inte bryr sig. Och de blir nog bra människor ändå. :)

Maria sa...

Vi köper alltid degen och bakar ett hus och några pepparkakor. Det tycker barnen om. Min äldsta är 12 och det är nästan viktigast för henne...

Hedvig sa...

Jag gillar din blogg. Ville bara säga det... :)

Ha en bra dag!
/Hedvig

Manduzana stickar sa...

Vad sött med muminpepparkakor!

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin