31 mars 2012

Överflödens rum

Vi möblerade om lite i sonens rum, och jag fick selektivt seende och tänkte ta en bild för att visa det fina rummet.

Men nu inser jag att det enda som blev uppenbart är att han har galet många gosedjur. Trots att han knappt leker med dem.
En utrensning måste ske. Å det snaraste.


3 kommentarer:

Paula sa...

Precis en sån dockvagn hade jag när jag var liten, fast den var gul. Jag köpte den för egna pengar när jag hade fått en hundralapp av mina morföräldrar vilket var fantastiskt mycket pengar då! Den kostade 70 kr. (Detta var ca 71/72 och vagnen finns kvar på vinden.)

Anonym sa...

:-D De stora barnen lekte heller aldrig med mjukisdjur men hade galna mängder. Försökte ge bort till sjukhus men de tog inte emot pga hygienkrav så tillsist gav vi bort typ två svarta sopsäckar med gosedjur till förskolan (Där de blev jätteglada). Lillebrorsan leker faktiskt en del med de som finns kvar...

Agata sa...

Paula - vilken fin historia. Den här har sonens mormor hittat på loppis. Lite mögelskadad inuti, men fin utanpå. Min första leksak, köpt för (nåja) egna pengar var en Sindy. Den kostade 33 kronor.

Cecilia - Vi ska försöka ge bort lite, men lillkilen vill inte gärna släppa ifrån sig någonting, så det får ske i smyg. Säg inget till honom! ;-)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin