30 juli 2012

Jag loppar vidare

För tio kronor blev den lilla snickrade handarbetskorgen min.Den gråa färgen och de vackra sniderierna avgjorde saken. På samma loppis fanns det två liknande, men de var inte lika välarbetade. Dessutom gillade jag tyget, men det passar kanske inte så bra ihop i stilen, så förmodligen blir det en ny påse. Det gula som syns är min återanvända gamla slöjdpåse från lågstadiet som fått liv som stickpåse. Monogrammet är så galet fult och klumpigt, gjort i tjockt bomullsgarn, så den kommer jag aldrig visa.

Vad som är i stickpåsen?

Tja, en oändligt långsam kofta i lila Limagarn som jag ägnat alldeles för lite tid och kärlek den här sommaren. Jag läser hellre, och här på höger sida kan du hitta en lista med alla lästa böcker under 2012.

3 kommentarer:

Iréne JB sa...

Roliga och fina loppisfynd du gör! Ibland tar stickning tid, längre tid än man tänkt. Jag har t.ex. en Haruni som ligger med bara några varv kvar, men annat har kommit före. Gillar din lista på böcker, bra tips. Och för att få koftan färdig får du göra som jag, lyssna på böcker samtidigt som du stickar.

Lybtar sa...

Jag har helt missat din blogg. Skall genast börja läsa i kapp;)

maliz sa...

Handarbetskorgen är jätte intressant, har aldrig sett en sådan och tänka nu att snicka en själv efter bilden.
Med hälsningar från Tyskland
maliz

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin