13 januari 2013

Julslut

Julen är slut. I dag har granen kastas ut och allt julpynt packats ihop. Det var länge sedan jag härdade ut så länge med glädje.
Men det berodde nog på att vår gran var så fin och stod så länge. Och var så otroligt välfylld.


Fast jag har i vanlig ordning fyndat gammalt pynt så det var svårt att rymma allting i lådorna.När jag hade plockat ner två tredjedelar av alla pumlor konstaterade jag att det som hängde kvar i granen nog var ungefär lika mycket som många andra familjer nöjer sig med som granpynt.
Inte konstigt att det drog iväg till både två och tre och fyra kartonger med julsaker hemma hos oss.


Och de fina kransarna är snygga och juliga, men ett litet helsike att förvara, insåg jag när jag plockade ner dem. Måste klura ut hur jag ska göra ...3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej,
du kan kanske köpa tårtkartonger av en konditor och lägga dem i?
De finns i olika storlekar.

Hälsningar
Helén

Agata sa...

Åh! Smart! Jag är bara lite orolig för att de här kransarna är för stora. Men det är värt att undersöka! I värsta fall får jag vika ihop en kartong själv för att få rätt mått. Tack för tipset!

heidi sa...

när jag ser hur du har juldekorerat, så känns det som en svensk variant av amerikanskt julfirande i dekorationsavseende. Det är ett rent nöje att läsa dina blogginlägg och se alla bilder!

men det är klart att det tar plats med tanke på hur mycket du har:) hoppas att du hittar en bra lösning för dina kransar!

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin