20 december 2013

Dan före dan före dan före dopparedan

Kanske beror det på snöbristen.
Kanske är det en allmän trötthet som drabbat mig.
Men jag blir så matt bara av att tänka på jul.

Granen har visserligen inköpts och ställts in i vardagsrummet för att bli lite varmare. Men det skyddande nätet är ännu på och den har ställts ner i foten, så den har alltså inte fått något vatten än. Och jag blir trött bara av att tänka på att alla lådor med prydnader och pynt ska plockas fram. Och alla dukar som ska strykas och allt som ska städas och alla klappar som ska slås in och all mat som borde lagas och ...Men nu jobbar jag sista dagen och får sedan ledigt i två veckor. Kanske är det någon ledig dag som krävs för att jag ska gå igång på julen igen ... kanske.

2 kommentarer:

heidi sa...

det är mycket med jul nu, men förhoppningsvis så får du lust att julpynta och fixa så att julen blir fin:)

PippisRainbow sa...

Fast pynt är inget måste. I år blev det minimalt. Plockade fram adventsljusstakarna till fönstren i slutet på november. Sen inget mer. Förrän i söndags, när vi tog in den lördagshuggna granen... Då fick Ungarna fritt fram med pyntlådan (har rensat HÅRT bland julpynten) och klädde granen och plockade fram de tomtar de vill.
Har inte ens bytt gardiner, utan kör med vita spets som vanligt. Såååå skönt!!! Och inte blev det mindre julmysigt för det :-)

Hoppas att ni haft en härlig afton och får en magiskt mjuk och lugn julehelg.

Kram!

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin