27 april 2007

Chokladpresent!

Jag har fått paket från min hemlis-vän!
Ett par raggsockor som passar till min bruna mysdress (Ååååh, så nördigt 40-talistord! Måste hitta ett annat. Förslag, någon?) och en uppsättning med chokladdoftande och kroppsvårdande produkter. Dessutom två nystan färgglatt effektgarn.

Tack, tack! Ett fiffigt sätt att lösa mitt chokladbehov utan kalorier!Nej, jag är inte klar med barntröjan. Men här kommer lite bildlig uppdatering av ärmarna som är på gång. I kväll borde de vara klara. Eller i morgon, beroende på när jag däckar framför teven.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan!
Mysdress, det var länge sedan jag hörde någon som använde det. Jag hoppas att strumporna passar (Inte för årstiden) men storleksmässigt, hade min vännina att mäta på hon har samma cm

Jag tänkte att du tyckte om choklad och eftersom du inte ska äta det så kompenserar jag med strumpor stickad i chokladbrunt, garnet ser ut som chokladflingor och så klart chokladpaketet ger lukt av chokladen. Garnet blev en blandning av de färger du skreva tt du tyckte om och det går att sticka en scarf av det glömde att skriva hur du ska sticka.

lägg upp 20m på stickor 7 och sticka i rätstickning så lång du vill ha det.

Ha det så bra vi hörs.

Anonym sa...

Vilken super-duper present!

Min mamma säger mysdress eller jogginuniform! Och hon säger det på allvar!

Ha det gott.

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin