5 januari 2008

Städa, städa

En god vän är på väg hit för att umgås och sova över. Det innebär blandade känslor.
Å ena sidan – jättetrevligt! Vi ska prata och umgås och shoppa lite.
Å andra sidan – här vid datorn har jag sannerligen inte tid att tillbringa någon tid nu. Efter ett jullov med diverse sjukdomar ser vårt hus förskräckligt ut. Så nu måste jag städa, rensa, plocka och leta reda på gästsängen under alla högar med prylar som måste placeras på lämpliga ställen.
Jag har skrivit det förut: Vilken tur att det ibland kommer folk på besök så att vi måste rensa och städa. Mer pedanter än så är jag och sambon inte. ;-)

Och jag som helst skulle vilja sjunka ner i soffan och fortsätta med min i går påbörjade Candle Flame Shawl i det återvunna röda ullgarnet. Men det får dröja till i kväll.
Än en gång går det upp för mig – det är verkligen ett roligt mönster att sticka!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Alla dessa val:)

en av många trevliga saker med alla bloggar är det faktum att de flesta människor verkar ha vissa likheter, och att de tycks oroa sig för ungefär samma saker - varav brist på städning är en. det har fått i alla fall mig att slappna av en aning:)

Hoppas ni hade det jättetrevligt tillsammans!

Dödergök sa...

Vad mysigt med översovande kompis, lite som när man var liten så där.

Candle flame gör sig verkligen i eldiga färger och den är så kul att sticka!

Emma Clara sa...

håller med dig...att det är både kul och jobb när man får besök, men det brukar ju nästan alltid bli trevligt...OCH man får städat!!

Anonym sa...

ah... ännu någon som lever under denna devis... :P
Dock blir det lite problem ibland när det går FÖR länge mellan besöken, hehehe... ja, så det dröjer för länge innan den där riktiga storstädningen görs... lite städning görs ju, men inte någon stor röjning :)
Hm, nackdel? Ja, det dröjer länge innan man hittar fram till vissa saker igen - om någon annan än en själv flyttat undan ens grejer... hehehe...
Må så gott... värmländskan... Kramis och hoppas ni får/fick kul... själv får man gå iväg och meddela Leo Tass att husse nu har skottat ut så han tar sig ut genom kattluckan!!! Han grävde tydligen nästan hela vägen ut, men gav upp... stackare ;)

Agata sa...

Två flugor i en smäll - både trevligt besök OCH städat! Och dessutom han jag sticka på candle flamen. Det var väl en bra helg!?

Anonym sa...

Jag läste någonstans att just städning eller rättare sagt brist på städning var det som stressande människor mest. Är inte det hemskt? Här ser ut som ..., men jag är fortfarande sjuk och orkar inte ta tag i det och även fast jag har legitima skäl så känner jag mig stressad över det och har dåligt samvete. Men nu har jag slut skedar så då måste jag väl lightdiska i allafall... Jag ska nog försöka mig på den sjalen senare i år, den är så fin, jag är dock lite rädd att den är för svår, men jag ska försöka!

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin