10 januari 2008

Grammis och annat

* Hur kommer det sig att till synes begåvade människor, som på ett så kompetent sätt klarar av att vara delaktiga i musikproduktion så att de vinner Grammisar, har så dålig koll på tekniken så att de måste böja sig dubbla för att prata i mikrofonen under tacktalet? Annars är min fasta åsikt att det blev en gnutta för mycket Salem al Fakir och alldeles för lite Miss Li och Säkert bland vinnarna igår.

* I dag har jag blivit med bakmaskin. En synnerligen fräsch och ny tysk sak stod på loppisen och väntade på mig. Nu återstår att se hur den fungerar.

* Jag har börjat ta upp avmaskningen på min Spader sjal eftersom den blev alldeles för tajt. Nu repar jag upp sista varvet som ändå bara är rätstickat och gör en mer generös avmaskning.

* En jobbig influensa vill inte gå över. Huvudvärk och feberkänningar samt ett evigt sovande är min lott just nu och gör mig tråkig och asocial. All energi som finns spenderas på jobbet.

* Än är det jul i mitt hus, men till helgen ska det bort.

1 kommentar:

Anonym sa...

En bakmaskin, jag säger då det:)

själv har jag en från 70-talet som jag fick av en tant som tänkte slänga den eftersom hon var trött på sina barn som bara kom och hälsade på när hon hade bakat. jag använder den inte ofta, men den är ändå en av mina favoritprylar i köket:=)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin