17 mars 2009

Snygg om 500 år

Jag kan se framför mig när jag kommer till jobbet på morgonen med den här stiliga kjolen på mig - om sisådär ett halvt millennium.
Den är visserligen kul att sticka, men just nu kan jag inte riktigt förstå hur jag kunde ge mig på ett så stort projekt. Jag är ju så kvällstrött, så jag hinner ju bara sticka några varv varje kväll.

I går gjorde jag mitt bästa för att orka se Project Runway som börjat med en ny säsong, men klockan var inte mycket efter nio när jag började andas högljutt i soffhörnet. När hinner alla andra sticka?!

Mönstret kommer från boken Sticka romantiskt, modernt och kvinnligt av Lene Holme Samsö och garnet är ett loppisfyndat Rowan 4 ply.

Och den här kakan var så god och snygg så jag bjuder på en bild till. Någon smakbit kan jag dessvärre inte utlova, för den är sorgligt slut. *Buuurp*

7 kommentarer:

Anonym sa...

Oj stackars du ... jag håller på med en tröjer sedan i höstas och den blir inte klart till den här säsongen, men kanske tills det blir nästa gång kallt igen. Men ditt mönster är verkligen väldigt vackert, det blir fint, så, ge inte upp! Kram / ela

Anonym sa...

Attans, missade Project Runway! Håll ut, den som väntar på nåt gott...ja den väntar kanske inte i 500 år men...

Dödergök sa...

Jag har blivit gammal och trött men i går orkade jag faktiskt hålla mig vaken och titta på project runway, jag stickade tvåändsstickning samtidigt och det är min "hålla mig vaken sent på kvällen-drog", funkar mycket bättre än det mesta.

Kakan ser livsfarligt fin och god ut, som mums helt enkelt!

Stickfantomen sa...

Var får man fatt i såna skönhetsmedel??? Krävs en hel del konservering kan jag tro. Ta det nu med rätt klackspark, menar min anspelning på rubriken.
Det blir en fin kjol, vad det lider. Och kakan går inte av för hackor den heller.

Anonym sa...

Vilken snygg rundsticka!

Tomtan sa...

Förstår ditt dilemma... Sover aldeles för tidigt för att hinna läsa och sticka en massa.... Kan det vara åldern?!?! *ler*

Anonym sa...

Skönt å höra att man inte är ensam om att somna i soffan alldeles förtidigt varje kväll. Undrar också när alla hinner med sina stickprojekt. Har just lagt upp maskor till ett par "drops" tofflor. Lär väl bli klara till jul....

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin