12 juni 2010

Dags att börja krusa

Behovet av krustänger till örngottsbanden är uppenbarligen stort i mitt hem. Två vackra redskap låg och väntade på loppisen i veckan, och vem är väl jag att tacka nej när de bad så fint om att få följa med hem.
Så nu äger jag ytterligare en samling - nämligen fyra krustänger.

Fast frågan är om jag behöver ha dem alla. Hittills har jag bara lyckats använda en tång i tager, och ärligt talat är det inte direkt så att folk köar för att få vara med när jag ger mig på projektet Försköna Linneskåpet.


Kanske kommer de hamna på Tradera vad det lider. För visst borde det finnas fler som gillar att krusa örngottsband på fritiden?

8 kommentarer:

Renée sa...

Tyvärr så tror jag inte att jag har något örngott med band att krusa... Men det finns säkert dom som gillar det!

Call design sa...

Har också en krustång som jag hittade för 10 år sedan. Är stolt ägarinna av den, använder den då och då som dekoration på gamla linnekuddar som jag har framme. Hör till vår historia och är vackert. Onödigt kanske många säger men jag tycker om dem!
Dock får jag ont i fingrarna av dem då de inte är så vänliga för handen vid användandet!
Många må gott hälsningar

Lena sa...

Jag äger också en, som gått i släkten. häromdagen ville min 10-årige son lära sig att mangla. Det finns hopp om framtiden!!

Bettans Bravader sa...

Fina örngott blir det men jag fick sitta och krusa som barn ,som tvångskomendering så jag är rätt trött på det.men visst har jag örngott med band gamla fina ,fina som dom är .men jag tycker krustången skall sparas för historiens skull.Ha det gott Lisbeth

Lillemor i Hummelsta sa...

Jag köpte en på tradera för nån månad sen, bara för kul, inte har jag nåra band att krusa, men mormor hade en så det är väl av nostalgiskäl antar jag.

elisabet sa...

Jag har också en krustång
som jag har köpt på Röda Korset.
Och hur många örngott som helst som jag borde krusa banden på.

Agata sa...

Puh. Skönt att se att jag inte är ensam ägare till en krustång. Nåja, nu äger jag ju fyra och det behövs kanske inte...

Anonym sa...

Hej, jag vill gärna köpa en krustång om det går

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin