14 juni 2010

Knappt styrfart här

Nu är det mycket på gång. Hemmet renoveras. Lister ska målas, element likaså och fönster bytas. Tapeter ska väljas och golv slipas och givetvis måste allt göras nu, för vem vet hur många veckor vi har på oss innan livet får en annan, viktigare inriktning.

Så det här bloggandet blir lidande. Sorry.

Jo just det ja, jag stickar ju också. På en fin pippitröja. Det är allt jag hinner med. Å så försöker jag jobba också. Det går sådär.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Skit i bloggandet (fast jag gillar det förstås!) För nu har du ju viktigare saker att tänka på och syssla med. Och så ska det ju vara när de kommer de små liven, oavsett vilken väg de tar till ens famn.

Pysselfarmor sa...

Håller helhjärtat med föregående talare!

Anonym sa...

ojoj vad du har mycket för dig. Glöm inte att stanna upp ibland. Lycka till med allt som ska göras.

Morgana sa...

Menar du att du inte hinner med att blogga också?! *Fniss*

Hihi jag blir alldeles pirrig varje gång jag klickar in mig på din blogg och tänker på att snart, snart... är så himla glad för din/er skull!!!

Många kramar

Linda sa...

Även om du har fullt upp bör du försöka hitta de små andhålen. Din blogg är ett litet andhål för mig. Lycka till med allt!

Agata sa...

Tack, tack! Visst vet jag att det bara är att hålla uppe med bloggandet, men har man hållit på i flera år så blir det en vana som är svår att bryta. Och det kommer jag inte göra heller - bara inte göra så många uppdateringar.

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin