4 juli 2010

Inne

Sommaren slog till med obeveklig kraft och närmast tropisk värme.
Då passade jag på att tapetsera inomhus.

Det blivande barnrummet har fått en så smalrandig gråvit tapet att den mest upplevs som enfärgad på tre väggar och en petrolblå tapet som utstrålar retro på en vägg. (Jo, jag vet att förståsigpåarna dömer ut fondväggar, men det bekymrar mig inte. Fondväggar är ett utmärkt sätt att göra ett rum spännande.)
En vägg med två våder är inte färdig, eftersom någon dyskalkylektisk person (jag) lyckades beställa en rulle för lite. Men det är snabbt gjort att få upp dem.

Inom de närmaste dagarna - så snart gäster kommit och åkt - ska trägolvet målas ljusgrått.
Därefter återstår golvlister, dörrfoder och en platsbygd garderob. Sen är rummet klart.
När man tapetserat hela dagen och målat några fönsterfoder är man värd amerikanska pannkakor till sen lunch. Det har min man förstått. Heder och mycket kärlek åt honom! Han har ägnat de senaste två dagarna åt att bära in tio kubikmeter ved.
En hjälte!

Uppdatering 21.40 - maken har också putsat fönster. Det var också en välgärning och gör honom till en ännu större hjälte.

4 kommentarer:

Iréne JB sa...

Ser ut att bli både fint och gott. Pannkakor, amerikanska eller ej, med färska bär är mums nu på sommaren.

Annabell sa...

Hej, ursäkta mig, det var länge sedan jag tittade in hos dig, det får bli ändring på det! Vilket läckert rum, inte visste jag att det var tillökning på gång, vad kul! Kram!

Pysselfarmor sa...

Vad ni stretar på i värmen! Förstår att ni njuter....

Renée sa...

Det finns två olika sorters män: de som är opolitliga, slarviga,lata sluskar och sen sådana som din man! Håll hårt i honom ;-)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin