25 januari 2013

Min lediga dag:

I dag var min första lediga fredag, och jag har sannerligen längtat. Efter att familjen stressat iväg på morgonen var jag ensam hemma. Nästan lite andäktigt. Det blev tydligt hur väl jag behövde det. Att få tänka, pyssla och bara vara ensam.

Jag skruvade ihop och upp några hyllor vid sängarna. Och hann med en skön runda i skidspåret innan jag åkte och handlade, hämtade paket, besökte återvinningsstationen och gick en sväng på kupan. Snabbt hem för att tvätta lite och städa innan det var dags att åka och hämta sonen som skulle få ta med sig en kompis hem.

Och sedan blev det middagsförberedelser och lite muffinsbak och annat smått.

Kanske inte så himlastormande eller märkvärdigt, men tro mig - mycket välbehövligt! Och nästa vecka ska jag få göra om det igen! Oh joy!

Nu: På spåret och en skål med popcorn som jag försöker undvika eftersom jag skär ner på kolhydraterna i vår.2 kommentarer:

heidi sa...

även om det du gjorde inte var så märkvärdigt, så var det faktum att du skapade utrymme för dig själv att göra vad du vill en hel dag mycket märkvärdigt - och väldigt skönt att döma av din beskrivning:)

som första pärlan på ett långt, fint pärlband:)

Agata sa...

Jo, jag ser också på det så. Och så ska jag träna på att inte nödvändigtvis tycka att jag ska ägna de där dagarna åt att städa... ;-)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin