12 mars 2013

Suspenders anonymus?

Är jag ensam om att nörda in på olika saker på loppis? Gärna sådant som ännu inte upptäckts av den stora massan och därför kan stå på någon undanskymd hylla till ett lågt pris.

Otaliga är alla de saker som blir till samlarområden hos mig. min inneboende hamster är så stor att den kan förklara min höga trivselvikt. Den är så påtaglig att vi aldrig kommer behöva skaffa något husdjur till sonen, halva hans mamma är liksom en hamster.

Nå, nu var det inte det jag skulle orda om. Utan om ännu ett samlarområde som jag inte ens var medveten om från början, men nu måste jag se sanningen i vitögat.


Jag samlar på hängslen. Länge köpte jag dem med förklaringen att maken använde hängslen. Och det kanske han gör någon enstaka gång. Men sannerligen inte så ofta och så många olika som han har fått av mig.

Men det hindrade mig sannerligen inte från att komma hem med ytterligare ett par cirkusmönstrade för 15 kronor. Och är det något jag kan vara säker på så är det att här har makens gräns passerats för läääänge sedan. De här kommer han nog aldrig sätta på sig, så till vida att han inte går på maskerad som clown. Och det kommer aldrig heller att hända.

Men de fick följa med hem. Och eftersom jag tycker om dem så kommer nog jag få använda dem också. Och redan när jag skriver det här har jag börjat googla efter någon anonym hängselsamlargrupp. För det måste finnas fler som jag ... Snälla?

3 kommentarer:

Anne sa...

Jag kan inte låta bli att skratta när jag läser ditt inlägg :) Det händer så ofta att jag upptäcker att jag har en samling som jag inte hade en aninga om. Den liksom bara har blivit... Plåtburkar med glaslock, ugglor, konstiga kakformar... osv... Tror tack och lov inte att det är en farlig åkomma i alla fall :)

Anne

Maria - JAG BLOMMAR sa...

Jag samlar också på allt möjligt. Dock inte hängslen, men de där hade jag troligtvis också köpt och använt själv!....

Ska strax svara på frågor...

heidi sa...

Det tog lite tid innan jag besvarade dina frågor. Men nu har jag gjort det om du vill läsa. Tack för att du frågade!

Jag älskar hängslen. Fast det var evigheter sedan jag använde några. Mest gillar jag breda hängslen:)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin