7 oktober 2013

Blingigt och återbrukat

Helgen har innehållit lite olika ting, bland annat en skojig återbrukskurs.


Jag gjorde en dörrkrans extra allt. Roligt när materialet mestadels består av konservburkar, kapsyler, kaviartuber, kakformar och lite ståltråd. En och annan pärla använde jag också.


Ofantligt roligt, och jag blev än en gång varse att jag är ostoppbar när det gäller att dekorera. More i more är min devis, och jag kan inte riktigt sluta när jag borde. Fast det är inget jag lider av någon längre stund. Tvärtom är jag ju rätt förtjust i Extraallt-prylar, vilket mina tidigare julkransar gett prov på.

Den här blev fin, tycker jag.

5 kommentarer:

Tyg och otyg sa...

Jättefin krans! Jag känner igen det där med att ha svårt att hejda sig när det kommer till dekorationer. Gjorde ju också en julkulekrans för några år sedan och påskkransar i våras (då blev det t o m tre stycken) och ser nu fram emot att julpyntet ska komma fram på loppisarna så att jag kan tota ihop (minst) en julkrans till. Det verkar onekligen vara något med just kransar... :)

Maria sa...

Kul krans!

Tror visst att du kan sätta in min blogg i din lista, så att det syns när jag uppdaterar, även om det inte syns en bild.

heidi sa...

vilken fin krans. tycker inte alls att det är för mycket, utan att du har använt precis lagom mycket material - för den är verkligen jättefin!!

Drutten sa...

Kransen är verkligen snygg!

Anonym sa...

Hej,

jag gillar verkligen kransen du gjort.

Det är så roligt med recycling.

Hälsningar
Helén

http://tulavippan.blogspot.se/2013/10/blingit-och-aterbrukat-hos-agatas-fynd.html

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin