5 april 2005

Runt halsen

Hann med en snabb sväng på min keramikkurs igår. Men eftersom det inte var på ordinarie dagen, så glaserade jag bara ett stort fat som vänner ska få. Därefter blev det snabb pastamiddag med vännen Karin som sedan följde med på Ikea. Var där för en vecka sedan, så några stora inköp bev det inte.
Men väl några hängare för alla mina halsband. Jag förstår inte hur jag lyckas samla på mig så ohemult många halsband genom åren.
Kanske är det för att jag aldrig slänger något. Förr eller senare blir de moderna/kultiga igen. Själv har jag haft stor glädje av min mammas alla halsband som blivit moderna igen efter några decennier.
Nå, nu handklar det ju inte om juveler och ädla metaller utan om billigare varianter. De flesta kommer från Indiska och andra billiga affärer, men några har kostat åtskilliga hundralappar. Men så är de snygga också! Och nu ska de hängas upp ordentligt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Även jag är en halsbandssamlare. Trots att jag nästan aldrig har dem på mig (förutom guldkedjan som alltid är på). Mitt favorithalsband har sonen gjort på dagis, pärlor i alla färger som förställer hästar, hjärtan och delfiner...

/Klotter-Anna

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin