27 september 2005

Back in business

Två veckor i London gav mycket, men inte så mycket shopping som jag trodde.
När allt kommer omkring är jag lite småsnål och vill helst göra fynd när jag handlar. Mina skoinköp är ett exempel på det - sist jag köpte ett par skor till ordinarie pris var när jag köpte träningsskor för några år sedan. Annars är det alltid rea som gäller. Och gärna med stor rabatt, som 50 eller 70 procent.

Några T som står på attgöra-listan:
* Tvätt. Hade kanske varit bättre att tvätta mattor och kuddar i somras, men då blev det inte av. Nu måste det ske!
* Trädgårdsfix. När jag kom hem från London var det tydligt att hösten var här. Så nu måste jag göra ett ryck och rensa i krukor och blomlådor.
* Tupperwareparty. Mitt allra första, egna plastpartaj. Jag blev så trött på att aldrig bli bjuden på plastköpfest, så jag ordnade ett eget.
* Träning. Måste, måste, måste återuppta vårens goda träningsbeteende. Nu har mitt träningskort vilat länge nog.

3 kommentarer:

Anonym sa...

A fantastic blog. Keep it up. Don't miss visiting this site about how to buy & sell everything, like music on interest free credit; pay whenever you want.

Anonym sa...

Jag antar att du upptäckte att London är fruktansvärt dyrt, inte bara för att pundet kostar mycket. Annat var det på 70-talet...

Agata sa...

Jo, det mesta var ganska kostsamt. Det var åtminstone inte billigare än i Sverige, och då tycker man ju alltid att det är dyrt när man är utomlands...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin